Inloggen

Boerderij
Tarih :2013-10-10
 

De “Boerderij” is een kenmerken interactief systeem binnen Legend Online. In de Boerderij kan de speler verschillende soorten zeldzame grondstoffen verbouwen. De speler kan die grondstoffen verkrijgen door een simpele muisklik.


Zodra de Boerderij betreden wordt, waant de speler zich op een boerenerf uit vervlogen tijden waar unieke en exotischegewassen kunnen worden gekweekt. Als de speler vrije tijd heeft, kan hij/zij de Boerderij van vrienden helpen bewateren en de insecten uitroeien. Je kan jezelf ook veel moeite besparen door ‘s nachts een boerderij binnen te sluipen en vruchten te pikken van anderen.

 

Hoe werkt de Boerderij:


Elke speler bezit een boerderij die, evenals de Magiboom, geopend wordt wanneer de speler niveau 11 bereikt.


Het niveau van de Boerderij kan niet hoger zijn dan dat van de speler.

 

In de Boerderijwinkel zijn zaden verkrijgbaar Er zijn normale zaden en speciale zaden. De normale zaden omvatten Goud Zaden, EXP Zaden, Zhahu Zaden, Kianiet Zaden en Medaille Zaden. De speciale zaden zijn Coupons die verkrijgbaar zijn via de Bizarre Bistro, de Zadenschatkist of via Buit die je hebt gevonden.


De speler behaalt Boerderij EXP door werk te verrichten in de Boerderij, zoals het opladen van de Magiboom, onkruid wieden, insecten uitroeien en de gewassen weer tot leven brengen. Er is een limiet op de maximale hoeveelheid EXP die dagelijks verkregen kan worden op de Boerderij van vrienden, maar die limiet geldt niet voor de eigen Boerderij.


Voor de interactie tussen boerderijen is het vereist dat beide spelers elkaar als vrienden hebben geaccepteerd.


Na een bepaald Boerderijniveau wordt het upgraden van de Kavels geactiveerd. Na het upgraden wordt de opbrengst van de kroppen verhoogd en de tijd voor het groeien ervan verkort