Inloggen

Epische Uitrusting
Tarih :2013-10-10
 

De Epische Uitrusting wordt ook wel Oranje Uitrusting genoemd en behoort tot de Topuitrustingen in Legend Online. Er zijn Epische Uitrustingen van niveaus 40, 50, 60 en 70 en worden verkregen bij het samenvoegen van de materialen van het corresponderende niveau.
I. De materialen zijn:


1. Paarse Uitrusting van hetzelfde niveau


2. Oranje Uitrustingsfragmenten van hetzelfde niveau


3. Legendarische Stenen van hetzelfde niveau

 

De materialen worden samengevoegd bij “Geavanceerd” in de Smidse.

II. Hoe worden de materialen verkregen:


1. Paarse Uitrusting


De spelers kunnen hun Paarse Uitrusting tot Epische Uitrusting avanceren.


De Paarse Uitrusting word ook samengevoegd bij de Smidse. Voor het samenvoegen van de Paarse Uitrusting zijn Uitrustingsfragmenten en Deikryst van het corresponderende niveau vereist.


2. Oranje Uitrustingsfragmenten


De Oranje Fragmenten zijn het exclusieve materiaal voor het samenvoegen van Epische Uitrusting. Elk onderdeel van de Epische Uitrusting correspondeert met een exclusief fragment. De Oranje Uitrustingsfragmenten kunnen ook worden verkregen bij de Arena Winkel. De Oranje Accessoirefragmenten kunnen worden verkregen bij de Doolhof Winkel.


3. De Legendarische Stenen zijn het universele materiaal voor het samenvoegen van Epische Uitrusting van het corresponderende niveau. Ze kunnen worden verkregen doormiddel van buit tijdens de Multiplayer kerkers in de Heldenmodus.

III. Kenmerken van de Epische Uitrusting:


1. De extra attributen van de Epische Uitrusting worden verhoogd op basis van de corresponderende Paarse Uitrusting. Ook het Polijstniveau word bewaard.


2. De max. limiet van versterken wordt verhoogd naarmate het niveau van de Epische Uitrusting verhoogd wordt.


3. Er komt een extra edelsteenholte bij op de Epische Uitrusting waarin meer soorten edelstenen kunnen worden geplaatst, om zo de attributen van de uitrusting te verhogen.